Agremin inaugurează o stație ecologică de betoane, punând accent pe tehnologia avansată și energia verde

Firma Agremin din județul Suceava a deschis recent o stație de betoane performantă și ecologică, subliniind angajamentul său ferm pentru sustenabilitate și inovație. Stația de betoane AGREMIN se remarcă prin utilizarea tehnologiei avansate, iar echipamentele moderne și performante permit obținerea unui amestec de beton omogen, cu proprietăți și caracteristici de top.
Stația performantă și ecologică de betoane a fost și sfințită, subliniind angajamentul nostru pentru excelență și valorile noastre.

Cu o preocupare deosebită pentru mediu, Agremin investește în energie verde, folosind panouri solare de înaltă calitate pentru a alimenta stația sa ecologică. Astfel, compania își asumă responsabilitatea de a contribui la reducerea impactului asupra mediului și la promovarea unui viitor mai sustenabil.

” Crearea unei viziuni durabile pentru industria construcțiilor este prioritatea noastră. Suntem mândri să oferim nu doar produse de calitate, ci și să ne asigurăm că procesele noastre sunt prietenoase cu mediul înconjurător.” a declarat directorul general al Agremin

Pentru mai multe informații despre produse și servicii, vizitați www.agremin.ro sau contactați echipa noastră la numărul de telefon 0740 166 858.
#beton #suceava #romania #constructii #reciclare #terasamente #imobiliare #pietris

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Zeci de mii de pachete de țigări și trei mașini confiscate de la traficanți

În decurs de numai două zile, polițiștii de frontieră au confiscat zeci de mii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.