26 de ani de închisoare pentru individul care a ucis o fetiță de 12 ani și ascuns-o în lada unei canapele

Un individ din Sf. Ilie-Șcheia, care în urmă cu aproximativ un an de zile a ucis o fetiță în vârstă de 12 ani, al cărei cadavru l-a ascuns în lada unei canapele, într-un apartament din București, a fost condamnat de Tribunalul București la 26 de ani de închisoare.

Individul a fost condamnat pentru omor calificat şi tâlhărie iar sentința Tribunalului București nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară.

Anamaria Constantin, o fetiță în vârstă de 12 ani, a dispărut în perioada Paștelui, anul trecut împreună cu mama ei, care avea o relație de concubinaj cu Marcel Ilie Șerbiuc, bărbatul din Sf. Ilie.

Fata era în custodia tatălui biologic, dar mama sa avea dreptul să o vadă periodic.

Înainte de crimă, mama și-a luat fetița și a dus-o într-un apartament închiriat de concubin, respectiv locul în care a fost descoperit trupul. La un moment dat, mama și fiica nu au mai fost de găsit, fiind date dispărute imediat după Paște.

Timpul a trecut, fără ca Poliția să le găsească pe cele două. Totul a ieșit la iveală la începutul lunii iunie a anului trecut, când proprietarul unui apartament oferit spre închiriere în ultima perioadă a dat peste un cadavru în putrefacție, în lada unui pat.

În scurt timp, în cadrul anchetei, polițiștii de la ”Omoruri” au făcut legături cu cele două dispariții.

Expertiza genetică a confirmat că este vorba de trupul fetei de 12 ani, dată dispărută de mai multă vreme. Identitatea i-a fost stabilită prin compararea cu ADN-ul tatălui biologic. Fata ar fi fost ucisă în perioada sărbătorilor de Paște, probabil prin ștrangulare.

Marcel Ilie Șerbiuc a fost văzut părăsind în grabă acel apartament. Cum mama fetei a dispărut și ea și nu a anunțat nimic, inițial a fost și ea suspectă.

Ulterior, femeia, mama fetei, a fost identificată și audiată. Femeia a declarat că ultima oară bărbatul a rămas singur cu fetiţa, spunând că o duce acasă la tatăl ei biologice, conform înțelegerii. Acesta este și motivul pentru care mama nu a avut bănuieli din start.

Ancheta a decurs relativ repede pentru că autorul deși, inițial a dat alte declarații, a recunoscut oribila faptă pe care a comis-o.

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Zeci de mii de pachete de țigări și trei mașini confiscate de la traficanți

În decurs de numai două zile, polițiștii de frontieră au confiscat zeci de mii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.