Monitorizare în teren a turnării plăcilor din beton, la podul Milișăuți

Lucrările din cadrul proiectului de reabilitare a podului de la Milișăuți, de pe DN 2 H Rădăuți – Milișăuți, au ajuns la faza turnării plăcilor de beton.

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a făcut o vizită în teren, luni, 15 aprilie și a prezentat concluziile transmise de constructor:

”Condițiile meteo favorabile și mobilizarea constructorului au permis demararea lucrărilor de turnare a betonului, finalizarea acestora fiind estimată a se realiza în jurul datei de 18 aprilie.

Este foarte important ca lucrările la acest obiectiv de investiție să decurgă conform termenelor contractuale asumate, astfel încât disconfortul produs riveranilor să fie cât mai redus iar circulația pe această cale rutieră foarte importantă pentru economia județului să se desfășoare fluent și în condiții de siguranță”, a declarat Alexandru Moldovan.

Între firma Test Prima și administratorul de drum – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași există un termen asumat de finalizare a lucrării, data de 17 iulie 2024.

Constructorul ar putea termina lucrarea mai repede cu câteva săptămâni doar dacă condițiile meteo vor rămâne excelente, ca până acum.

FOTO: 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.