Cosula Peisagistic
Cosula Peisagistic

Elevii de la Liceul Pedagogic – vizită la Coșula Peisagistic

„Săptămâna Verde” este un program național ce are ca scop conștientizarea faptului că schimbările climatice sunt o problemă emergentă a omenirii, precum și înțelegerea măsurilor de combatere a acestora.

În perioada aceasta, la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani, se desfășoară programul national „Săptămâna Verde”. Clasa exploratorilor, din cadrul acestui liceu, a avut parte de o experiență frumoasă, plină de culoare, la Coșula Peisagistic. De cum au pășit în curtea domnului Constantin Bâzgan, administratorul pepinierei Coșula Peisagistic, care se află vis-à-vis de Mănăstirea Zosin din Botoșani, copiii au avut parte de multe informații despre speciile de plante produse în propria pepinieră.

Pentru câteva ore, copiii au beneficiat de distracție, relaxare, surprize dulci, iar singurul ecou a fost al naturii și al vocilor de copii și bucuria acestora care răsuna până în depărtare.

 

Cum a fost această vizită puteți urmări în filmarea de mai jos:

Nu uitați să ne dați un like, o distribuire iar pentru a vedea cele mai noi filmări ne puteți urmări canalul oficial OriginiInfo de pe Youtube.

Un articol realizat de Emanuel Corduneanu

#ÎsRomân 🇷🇴 🤝
#ÎsRomân 🇷🇴 🤝

 

Publicat de: Emanuel Corduneanu

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.