Polițiștii au amendat și lăsat fără permis un șofer care a făcut drifturi în timpul furtunii din Suceava

Polițiștii suceveni au continuat cercetările cu privire la imaginile apărute pe Facebook în data de 02.07.2024, în care putea fi văzut un șofer care a efectuat manevre neregulamentare, agresive, efectuând drift-uri într-un sens giratoriu din centrul Sucevei, chiar în timp ce în Suceava începuse o puternică furtună.

Gestul șoferului care a încălcat legislația rutieră a produs indignarea celorlalți participanți la trafic, în condițiile efectuării manevrelor riscante în condiții de ploaie torențială, pericol de acvaplanare, generând totodată și un risc rutier sporit.

Polițiștii Biroului Rutier – Poliția Municipiului Suceava s-au autosesizat, iar din verificările efectuate de către polițiștii rutieri s-a constatat faptul că un tânăr în vârstă de 20 de ani a condus un auto tip taxi, adoptând un comportament agresiv prin aceea că a întors vehiculul acționând frâna de mână în sensul giratoriu amenajat la intersecția str. Ciprian Porumbescu și Vasile Bumbac.

De asemenea, același comportament rutier agresiv a fost adoptat de către șofer și în intersecția str. Ciprian Porumbescu și str. Mihai Viteazul, circulând pe contrasens.

Polițiștii rutieri au aplicat sancțiuni în raport cu neregulile constatate,  respectiv suspendarea dreptului de a conduce vehicule pentru 150 de zile și sancționarea cu amenzi în valoare de 2.310 lei.

 „Facem încă o dată apel la toți participanții la trafic să respecte legislația rutieră.

Mulțumim totodată reprezentanților mass-media și tuturor cetățenilor care aduc în atenția noastră astfel de derapaje comportamentale pentru a putea aplica prevederile legale și a spori astfel gradul de siguranță rutieră”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.