Dosar penal la regimul rutier

La 01.05.2021, în jurul orelor 17:25, un echipaj de ordine publică din cadrul Poliției mun. Rădăuți, efectuând activități de verificare a traficului rutier pe strada Piața Unirii, a observat un autoturism care a forțat trecerea la semaforul electric aflat în funcțiune pe strada Piața Unirii, motiv pentru care s-a procedat la oprirea acestuia pe strada Ștefan cel Mare.
La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 29 ani, localnic, căruia i s-a solicitat să prezinte pentru control cartea de identitate, permisul de conducere și actele autoturismului, respectiv certificatul de înmatriculare și asigurarea obligatorie, acesta declarând că nu are niciun document asupra sa.
S-a procedat la interogarea bazei de date în care s-a constatat că permisul de conducere emis pe numele șoferului apare cu mențiunea suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul cu permisul de conducere suspendat”.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa arhiva

Două unități comerciale sancționate pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsurile de prevenire a răspândirii SarsCov2

La data de 08.05.2021, în intervalul orar 19:00-23:00, la nivelul Poliției Municipiului Suceava – Secția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.