Breaking News

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur: ,,Sper ca termenele prevăzute să poată fi respectate pentru a se finaliza lucrările și să se reia activitățile în Palatul Administrativ!”

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur informează că, Autoritatea contractantă, Compania Națională de Investiții – CNI a publicat anunțul de participare pentru achiziție Proiectare, execuţie lucrări și asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții ,,Consolidare, restaurare, reabilitare și dotare Palat Administrativ“.

 

,,Este foarte important și sper ca termenele prevăzute să poată fi respectate pentru a se finaliza lucrările, și în cel mai scurt timp, să se reia activitățile în Palatul Administrativ.”, transmite Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava.

 

Prin Hotărârea Guvernului nr. 351 din 16 martie 2022 au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Consolidare, restaurare, reabilitare şi dotare Palat Administrativ, judeţul Suceava”.
Autoritatea contractantă este Compania Națională de Investiții – C.N.I. SA, în data de 25.05.2022 publicându-se anunțul de participare CN1043072.
Obiectul achiziției este Proiectare, execuţie lucrări și asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții ,,Consolidare, restaurare, reabilitare și dotare Palat Administrativ, județul Suceava”, str. Ștefan cel Mare nr. 36, localitatea Suceava, județul Suceava.

 

Valoarea estimată a contractului este de 60.367.120,72 lei, fără TVA și include în cheltuieli pentru proiectare și asistență tehnică a proiectului – 1.731.698,30 lei, și cheltuieli pentru investiția de bază – 57.339.659,82 lei. Durata de realizare a investiției: (PAC+PT+DE, Execuție) este de 22 luni din care 4 luni proiectarea și 18 luni execuția lucrărilor.
Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.