Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Accident rutier între o suceveancă stabilită în Canada și un botoșenean

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată duminică, despre faptul că, pe strada Traian Vuia din localitate, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorii auto nu au încheiat  o constatare amiabilă de accident.

Potrivit IPJ Suceava, din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 13.30, în timp ce conducea autoturismul pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, o femeie de 49 de ani, domiciliată în Canada, a semnalizat intenția de a efectua manevra de viraj la stânga pentru a intra pe strada Nicolae Labiș, moment în care, a fost acroșată de autoturismul condus de un bărbat de 28 de ani, din județul Botoșani, care nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa.

S-a dispus sancționarea contravențională a conducătorului auto pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, spun polițiștii.

Mai mult, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, femeia de 49 de ani este posesoarea unui permis de conducere eliberat de autoritățile canadiene care însă, nu-i conferă dreptul de a conduce autovehicule în România.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Femeii i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Senatul USV a validat toți ce 11 decani ai facultăților

Senatul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) a validat în cursul zilei de joi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.