Foto-video: 39 de apeluri la 112, în urma fenomenelor meteo produse miercuri pe raza județului Suceava

În Dispeceratul ISU Suceava, au fost recepționate un număr de 39 de apeluri la 112, în urma fenomenelor meteo produse pe raza județului Suceava. Pompierii militari intervenit la defrișări de arbori, stâlpi de iluminat public, evacuare apă din subsoluri, anexe și curți.

De-asemenea au fost dezafectate și îndepărtate elementele de construcție care au căzut de pe blocuri și care au avariat mai multe autoturisme. Majoritatea intervențiilor au fost pe raza municipiului Falticeni(26), Liteni Moara(2), Preutești(2), Siret(1), Dolhasca(1), Boroaia(1), Vatra Dornei(1), Hârtop(2), Vulturești(1), Cumpărătura-Bosanci(1) și Hânțești(1).

În unele localități, în sprijinul pompierilor militari au intervenit și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență.

Pompierii militari, au intervenit pentru dezafectarea și îndepartarea elementelor de construcție,  în municipiul Fălticeni, după ce o șarpantă s-a desprins de pe un bloc din zona centrală și a căzut peste mai multe autoturisme. Din fericire nu au fost nu au fost victime. Pompierii au mai intervenit și pe strada 2 Graniceri, pentru defrișarea a 8 arbori afectati de vant, unii rupți total, alții parțial sau doar înclinați, cât și la o șarpantă căzută pe Bdul Revoluției.

Foto

Video

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.