Foto: ,,Lumea Perdelelor” deschide o noua franciză la Dorohoi, prima din judeţul Botoşani

,,Lumea Perdelelor” va inaugura sâmbătă, 13 aprilie, al patrulea său magazin în sistem franciză, în oraşul Dorohoi din judeţul Botoşani. Magazinul este situat pe Bulevardul Victoriei, nr. 29, bloc F9, parter şi va fi deschis clienților începând de luni, 15 aprilie, de la ora 9.00. Această strategie de dezvoltare vine ca urmare a creșterii brandului, cererea produselor şi serviciilor oferite de Lumea Perdelelor fiind din ce în ce mai mare atât la nivel regional, cât şi în toată Romania, firma devenind un importanat distribuitor național de perdele, draperii și rejansă.

„Noi dorim să aducem experienţa Lumea Perdelelor în casele locuitorilor din zona Dorohoi prin multiplicarea magazinul nostru ,,mama” din Fălticeni. Avem de ani de zile comenzi în acestă zona, dar distanţa a fost un obstacol între noi şi clientul final. Astfel, împreună cu vechii noştri parteneri, Ana Maria şi Ovidiu Iliescu, cei care au deschis şi prima noastră franciză de la Suceava, deschidem acest magazin tocmai pentru ca locuitorii din zona Dorohoi să se bucure de experienţa noastră în acest domeniu de activitate. Profesionalismul, standardul ridicat de calitate şi personalizarea locuinţelor clienţilor noştri au fost principiile cu care am pornit la drum şi tot cu ele promitem că vom continua! Partenerii noştri au o vastă experienţă acumulată în cei aproape doi ani de când este deschisă franciza din Suceava, timp în care au dobândit meseria şi principiile firmei noastre şi sunt sigur că se vor descurca de minune şi pe acest nou drum! Planul este ca în scurt timp ei să se extindă în tot judeţul Botoşani, următorul pas fiind deschiderea unei francize chiar în reşedinţa judeţului, dar vom face împreună creşterea, pas cu pas, tocmai pentru a ne putea menţine standardele de calitate”, a menționat Bogdan Rădășanu.

Antreprenorul a adăugat că are în plan deschiderea mai multor magazine de acest tip, în sistem franciză.

,,Brandul Lumea Perdelelor este in continuă creştere de ani de zile. Prima noastră franciză care a fost deschisă acum aproape doi ani la Suceava se bucură de un real succes, tocmai de asta Ana şi Ovidiu au avut curajul să deschidă atât de curând a doua lor franciză, cea de la Dorohoi. Celelalte două francize deschise în toamna anului 2023, la Târgu Neamţ şi Rădăuţi, au avut comenzi consistente şi profit încă după prima lună de la deschidere. Deja discutăm şi cu proprietarii acestor două francize posibilitatea de deschidere a altor puncte de lucru din zona lor. Tocmai asta ne încurajează să nu ne oprim aici! Din punctul meu de vedere este o afacere ideală pentru familiile care doresc să practice o meserie frumoasă şi cu rezultate financiare bune. Vreau să mai precizez că discutam de nişte francize atipice, deoarece investiţia iniţială necesară precum şi taxa de francizare sunt mici, deci pot să spun că este o franciză mai prietenoasă, accesibilă tuturor celor care vor să investească în acumularea cunoştinţelor în domeniu şi care îşi doresc să pornească o afacere sigură şi de viitor. Veştile bune nu se opresc aici! În mai puţin de o lună de zile urmează să deschidem şi a cincea franciză și anume Lumea Perdelelor Câmpulung Moldovenesc. De altfel, doresc să vă anunţ că am pornit deja școlarizarea pentru alte doua francize, una ce va fi deschisă în zona Pașcani şi o altă franciză Lumea Perdelelor ce va fi deschisă în unul dintre cele mai mari oraşe din România, a mai menționat Bogdan Rădășanu.

,,Lumea Perdelelor” este o firmă care se ocupă cu importul și comercializarea perdelelor și draperiilor atât la nivel local, prin magazinul propriu situat în Fălticeni, cât și la nivel național, având peste 130 de magazine cărora le sunt vândute produsele. Ei fac diferența prin faptul că aduc săptămânal marfa comandată de la fabricile colaboratoare din Turcia. La nivel local, în afară de comercializarea în sine a materialelor, ,,Lumea Perdelelor” oferă și servicii cap-coadă: măsoară, oferă consultanță în alegerea materialelor, montează sistemele de prindere, se ocupă cu croitul și coaserea materialelor, calcă și aranjează, la final, perdelele.

Acest brand a luat naștere acum 13 ani, în ideea de a aduce un suflu nou pe piața textilelor de interior. În toți acești ani, au reușit să creeze o rețea de peste 130 de magazine cărora le sunt vândute produsele, fiind pe lângă un furnizor, și un colaborator de bază.

Dacă sunteți interesat și doriți să aflați mai multe detalii sau să plasați comenzi, puteți contacta “Lumea Perdelelor Dorohoi” la numerul de telefon 0755642457 .Deasemnea, pentru a fi la curent cu toate noutățile, puteți urmări paginile lor de socializare, acolo unde postează regulat, cât și pe site-ul lumeaperdelelorfalticeni.ro

Foto:

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Senatul USV a validat toți ce 11 decani ai facultăților

Senatul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) a validat în cursul zilei de joi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.