Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Adâncata 

La 03.05.2018, în jurul orei 08.25, în timp ce conducea autoutilitara pe un DC neclasificat din comuna Adâncata, un localnic de 29 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a lovit un podeţ, după care s-a răsturnat. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Suceava

La 03.05.2018, ora 10.05, în timp ce conducea autoturismul în parcarea din apropierea Bulevardului 1 Mai din municipiul Suceava, un bărbat de 30 de ani, din orașul Liteni, nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat uşor un minor de 17 ani din comuna Bosanci care se deplasa pe bicicletă, pe pista pentru biciclete, semnalizată prin marcaje aplicate pe trotuar. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Suceava

La 03.05.2018, în jurul orei 10.35, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, un localnic de 30 de ani, s-a angajat în depăşirea unei coloane de mașini oprite pentru a permite accesul unui ansamblu de vehicule în zona unui supermarket din zonă, moment în care a surprins şi accidentat ușor un bărbat de 37 de ani, tot din municipiul Suceava, care se deplasa pe partea carosabilă și care, a dirijat vehiculul care transporta marfă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

DN 17 (între localitățile Ilișești și Stroiești)

La 04.05.2018, în jurul orei 00.05, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, între localitățile Ilișești și Stroiești, un tânăr de 18 ani din comuna Pătrăuți, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, a unei tinere de 18 ani din comuna Zamostea și a două minore, una de 15 ani din comuna Șcheia și cealaltă de 17 ani, din comuna Todirești, pasagere în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Un șofer care conducea agresiv, depistat pozitiv la canabis

Un șofer care conducea agresiv a fost observat de polițiști, care au decis să îl …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.