Evenimente rutiere cercetate de către poliţişti

Miercuri – 01.06.2016, în jurul orei 07.35, în timp ce conducea autoturismul pe str. Cernăuți, la intersecția cu str. Mircea Șeptilici din municipiul Suceava, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Rădăuți, nu a respectat semnificația indicatorului ”Oprire”, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 51 de ani din localitate.
În urma accidentului, conducătoarea auto de 51 de ani și doi pasageri din același autoturism, respectiv o minoră de 12 ani și un minor de 15 ani, au suferit leziuni ușoare.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
trecere pietoni
Tot în aceeași zi, la ora 08.33, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Obcinilor din municipiul Suceava, un tânăr de 20 de ani din municipiul Fălticeni, a surprins şi accidentat ușor o femeie de 39 ani din localitate, angajată în traversare regulamentară a străzii pe trecerea de pietoni.
Cei doi participanți la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, conducătorul auto a fost condus la spital, unde, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Și în acestă cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Ultima oră : Două persoane au murit după ce un motoscuter a intrat într-un podeț pe raza satului Budeni din orașul Dolhasca

Motoscuter intrat într-un podeț pe raza satului Budeni din orașul Dolhasca, joi noapte în jurul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.