Dosare penale la regimul rutier. Comunicat de presă

La data de 10.06.2016, ora 19.30 pe str. Oborului, din mun. Vatra Dornei, a fost oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani, din localitate. În urma verificărilor s-a stabilit că cel în cauză nu posedă permis de conducere.

De asemenea s-a stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat susnumitului de către o tânără de 24 de ani, din comuna Crucea, deşi cunoştea faptul că nu deţine permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Suceava

La data de 11.06.2016, ora 18.21, Poliția Municipiului Suceava, a fost sesizată despre faptul că la intersecţia str. Calea Unirii cu Tineretului din localitate, s-a produs un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, iar unul din conducătorii auto este sub influenţa alcoolului. Din verificări s-a stabilit că la ora 18.15, un bărbat de 26 ani, din Municipiul Suceava, în timp ce conducea autoutilitara, pe str. Calea Unirii din Suceava, nu s-a asigurat la schimbarea
direcţiei de mers de pe banda II pe banda I şi a acroşat un autoturism care circula regulamentar pe banda I.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul de 0,62 mg./l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 26 de ani, şi negativ pentru celălalt conducător auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Rădăuți

La data de 11.06.2016, ora 20.45, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, aflați în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe str. Libertății din localitate, a oprit în trafic autoturismul, condus de un bărbat de 32 ani din comuna Frătăuții Vechi. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au se recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

A murit Eugen Girigan, unul dintre cei mai buni ingineri de drumuri și poduri

Eugen Girigan, unul dintre cei mai buni ingineri de drumuri și poduri din județ a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.