Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Accidente rutiere cercetate de polițiști

La data de 17.04.2019, ora 07.25, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, ajuns la o trecere de pietoni semnalizată prin indicator şi marcaj rutier, un bărbat de 61 de ani din comuna Şcheia, a surprins şi accidentat ușor o localnică de 40 de ani, angajată în traversarea regulamentară a străzii. Victimei i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului de un echipaj al ambulanței, aceasta refuzând transportul la spital pentru investigații de specialitate. Cei doi participanți la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Şcheia

La 17.04.2019, în jurul ora 10.42, în timp ce conducea autoturismul pe DC 74 din comuna Şcheia, un bărbat de 52 de ani din comuna Hănţeşti, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 36 de ani din comuna Dărmăneşti. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Aceștia au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Gura Humorului

La 17.04.2019, în jurul orei 18.45, în timp ce conducea microbuzul pe B-dul Bucovina din orașul Gura Humorului, un bărbat de 34 de ani din Republica Moldova, nu a acordat prioritate de trecere unui localnic de 70 de ani, angajat regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal, pe care l-a acroşat cu oglinda. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Incendiu la un autoturism, în Fălticeni

Pompierii de la Fălticeni au fost alertați, joi, în jurul orei 13.00, cu privire la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.