21 de premise ridicate de polițiști pentru viteză excesivă

Serviciul Rutier împreună cu formaţiunile rutiere din cadrul subunităților teritoriale ale I.P.J. Suceava a organizat în perioada 20.12.-22.12.2019, acțiuni preventiv-reactive, pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost constatate 5 infracțiuni rutiere, au fost reținute 49 de permise de conducere dintre care 21 pentru viteză, 21 pentru depășiri neregulamentare și 7 alte cauze și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

De asemenea au fost aplicate 439 de sancțiuni contravenționale în valoare de 197.575 lei, dintre care 205 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

IPJ Suceava dă ca exemplu următorul caz:

Pe 21 decembrie, ora 11.07, un echipaj de poliție a înregistrat cu aparatul radar din dotare pe strada Academician Vasile Grecu din comuna Șcheia, autoturismul condus de un localnic de 36 de ani, ce rula cu viteza de viteza de 81 km/h în localitate. Conducătorul auto a prezentat pentru control documentele personale, respectiv cartea de identitate şi permisul de conducere auto eliberat de autorităţile ucrainene. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că, permisul de conducere prezentat pentru control era fals. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale”, „fals material în înscrisuri oficiale” și „uz de fals”.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Concerte de Ziua Europei cu artiști de renume

Ziua Europei care este pe 9 mai va fi sărbătorită la Suceava cu mai multe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.