Institutia Prefectului- Județul Suceava îi mulțumește domnului Alin Ușeriu care a transmis că azi, a plecat către Suceava un transport cu 500 măști fpp2 și 100 de viziere.

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, și toți factorii implicați în acțiunile de limitare a răspândirii COVID 19 continuă demersurile instituționale atât către structurile centrale, cât și către toate organizațiile sau persoanele fizice care doresc să contribuie la dotarea cu materiale de protecție a celor din linia întâi- cadre medicale și a celor care acționează pentru asigurarea respectării măsurilor dispuse pentru prevenirea și limitarea răspândirii cu COVID – 19- polițiști, jandarmi, militari etc.

În acest sens, Institutia Prefectului- Județul Suceava îi mulțumește domnului Alin Ușeriu care a transmis că azi, 28.03.2020, ora 17.00, a plecat către Suceava un transport cu 500 măști fpp2 și 100 de viziere.

Totodată, în baza dialogului cu Departamentul pentru Situații de Urgență, ISU Suceava va primi în cursul zilei de luni materiale de protecție destinate Spitalului Judetean din Suceava.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.