Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina testează un joc destinat sectorului HoReCa, dezvoltat în cadrul unui proiect Erasmus+

Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina a organizat, la data de 22 iunie 2021, un eveniment de multiplicare în cadrul proiectului hyperCLEAN4HORECA (advancing hygiene and CLEANing training for HORECA SMEs), finanțat prin programul Erasmus+. Pe parcursul întâlnirii, participanții au avut oportunitatea de testa versiunea beta a jocului online hyperCLEAN.

Evenimentul de promovare, care s-a desfășurat la sediul asociației, a avut drept invitați reprezentanți ai autorităților locale, ai instituțiilor educaționale, ai organizațiilor partenere, precum și ai sectorului HoReCa. Participanții au fost informați cu privire la obiectivele, partenerii, rezultatele proiectului, punându-se accent pe progresul înregistrat începând cu luna noiembrie a anului 2019 și până în prezent. În momentul de față, partenerii se află în stadiul testării jocului online hyperCLEAN, fapt ce a permis utilizarea unei abordări interactive, cei prezenți fiind entuziasmați de ideea inovativă a proiectului.

Acesta se desfășoară pe o perioadă de 24 de luni (noiembrie 2019 – octombrie 2021), sub coordonarea CIVIC COMPUTING LIMITED (Marea Britanie) și în parteneriat cu OÜ Puhastusekspert (Estonia), CCS DIGITAL EDUCATION LIMITED (Irlanda), Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina (România), Creative Thinking Development (Grecia) și Asociación Valencia Inno Hub (Spania). Prin intermediul acestei colaborări, hyperclean4HORECA își propune să faciliteze instruirea și crearea de instrumente destinate profesioniștilor din domeniul igienei, curățeniei, preparării și servirii alimentelor și ospitalității din HoReCa, în vederea însușirii abilităților necesare pentru a implementa practicile de curățenie în conformitate cu normele de igienă și sănătate și pentru a facilita dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii.

Așa cum a fost menționat anterior, unul dintre rezultatele proiectului, pe lângă programul de instruire, este jocul hyperCLEAN, care are o interfață prietenoasă și care evidențiază elementele cheie ale cursului, venind în completarea acestuia prin aprofundarea cunoștințelor și consolidarea abilităților.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

A murit Eugen Girigan, unul dintre cei mai buni ingineri de drumuri și poduri

Eugen Girigan, unul dintre cei mai buni ingineri de drumuri și poduri din județ a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.