Un șofer beat turtă prins pe străzile din Rădăuți a ajuns în arest

Un șofer care, săptămâna trecută, a provocat o tamponare în Rădăuți și a fugit, fiind prins de polițiști pe o altă stradă, a ajuns în arest, reținut 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În seara zilei de 9 aprilie, în jurul orei 19.00, pe strada Putnei din municipiul Rădăuți, un șofer a anunțat că un alt conducător auto l-a tamponat din spate și a plecat mai departe.

La scurt timp, un alt apel la 112 a sesizat că pe strada Eudoxiu Hurmuzachi din municipiu, un conducător auto în stare de ebrietate este agresiv. La fața locului a fost identificat un VW, aflat pe trotuarul unei alei. Era vorba chiar de mașina implicată anterior în tamponare.

Cel de la volan nu s-a supus solicitărilor polițiștilor de a ieși din autoturism, astfel că a fost extras cu forța și încătușat.

Polițiștii au constatat că în mașină miroase puternic a alcool.

În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că bărbatul în vârstă de 34 de ani are concentrația de 1,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Rădăuțeanul nu avea nici dreptul de conduce.

În continuarea cercetărilor,  marți, 16 aprilie, inculpatul a fost reținut în arest, având o alcoolemie în sânge de peste 3 la mie.

Polițiștii de la Rădăuți continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Senatul USV a validat toți ce 11 decani ai facultăților

Senatul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) a validat în cursul zilei de joi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.