Foto. Accident rutier cu şapte victime din care trei încarcerate, în localitatea Hârtop.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni şi ai Punctului de Lucru Dolhasca, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit duminică dimineaţa, în jurul orei 09.30 cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Hârtop, pe DJ 208, la Km 78+500. În urma coliziunii dintre două autoturisme, în care se aflau în total şapte persone (trei într-o maşină şi patru în cealaltă), au rezultat şase persoane rănite.

Șoferul unui autoturism Cielo în vârstă de 52 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism marca VW Jetta, condus regulamentar de o şoferiţă în vârsta de 49 de ani din Botoşani.

Trei victime, toate din acelaşi autoturism, au rămas încarcerate. Un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 49 de ani, şi un băiat în vârstă de 14 ani. Salvatorii au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au extras victimele încarcerate şi au monitorizat din punct de vedere medical, împreună cu colegii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, toate persoanele implicate în accident.

Cele trei victime încarcerate, împreună cu alte trei femei rănite de 23, 51 şi 67 de ani, au fost transportate la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului din Fălticeni, toţi fiind conştienţi şi în stare stabilă.

Cea de-a şaptea persoană implicată în eveniment a fost monitorizată de către salvatori, dar a refuzat transportul la o unitate medicală.

Foto

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Ultima oră : Două persoane au murit după ce un motoscuter a intrat într-un podeț pe raza satului Budeni din orașul Dolhasca

Motoscuter intrat într-un podeț pe raza satului Budeni din orașul Dolhasca, joi noapte în jurul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.