Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 05.10.2017, ora 09.10, în timp ce conducea autoturismul pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Suceava, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, un localnic de 56 de ani, a acroșat cu partea din față, bicicleta condusă în fața sa de un bărbat de 80 de ani, din localitate. În urma impactului, biciclistul s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, suferind leziuni.
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 05.10.2017, ora 15.24, în timp ce conducea autoturismul pe strada Cuza Vodă, din municipiul Suceava, un localnic de 50 de ani, a surprins și accidentat ușor o tânără de 18 ani, din comuna Udești, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

30 de zile de arest pentru tânărul care a accidentat mortal o altă persoană

Un magistrat de drepturi și libertăți de la Judecătoria Suceava a decis emiterea unui mandat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.