Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

La 23.09.2018, ora 11.40, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a oprit pentru control pe DC 35, din comuna Bălcăuți, autoturismul condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Grămești. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Horodnic de Sus

La 23.09.2018, ora 14.00, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control pe DN 2E, din comuna Horodnic de Sus, autoturismul condus de o femeie de 38 de ani, din orașul Vicovu de Sus. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, femeia are dreptul de a conduce suspendat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu permis de conducere suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Rușii –Mănăstioara

La 23.09.2018, ora 16.00, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești, a oprit pentru control pe DJ 208A, în localitatea Rușii –Mănăstioara, autoturismul condus de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Suceava. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

C-lung Moldovenesc

La 23.09.2018, ora 20.23, un echipaj din cadrul Poliției municipiului C-lung Moldovenesc a oprit pentru control pe str. Tudor Vladimirescu, din localitate, autoturismul condus de o tânără de 19 ani, din comuna Fundu Moldovei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, aceasta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto, autoturismul fiindu-i încredinţat spre a fi condus pe drumurile publice de un localnic de 26 de ani.
În cauză s-a întocmit dosar penal, tânăra de 19 ani fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 26 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Vereşti

La 24.09.2018, ora 01.30, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești a oprit pentru control pe DJ 290 din comuna Vereşti, autoturismul condus de un bărbat de 24 de ani, din comuna Udești. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Bărbat omorât într-un accident rutier. Șoferul a fugit de la locul faptei

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost omorât de un șofer imprudent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.