Poliția Suceava va avea patrule canine. Se caută pentru angajare conductori de câini

Pe străzile din Suceava vor exista patrule canine. Pentru asta se înființează un serviciu special, iar IPJ Suceava scoate la concurs două posturi de agenți care vor lucra ca și conductori de câini.

Înscrierile se fac în perioada 19 martie – 3 aprilie, exclusiv on-line, la adresa de e-mail [email protected], prin transmiterea  documentelor solicitate în Anunțul  I.G.P.R. care se regăsește la adresa de internet:  https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1192

”Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 03.04.2024, orele 16:00 sau la alte adrese de e-mail, decât cea indicată mai sus, nu vor fi luate în considerare. În perioada concursului, este posibil ca, pe paginile de Internet, să se posteze informaţii privind mai multe concursuri, situaţie în care este necesară verificarea atentă a tuturor anunţurilor postate, astfel încât să se evite omiterea luării la cunoştinţă de către candidaţi a unor informaţii legate de concurs ori însușirea unor date eronate”, au transmis reprezentanții IPJ Suceava.

În perioada 16-19 aprilie se vor susține probe practice eliminatorii, iar pe data de 20 aprilie va avea loc proba scrisă.

Candidații vor fi verificați să îndeplinească aptitudini medicale, fizice și psihologice de către structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne printr-o evaluare psihologică și examinare medicală care se realizează exclusiv pentru candidatul declarat ”admis”.

Informații complete cu privire la aceste posturi, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe portalul HUB de servicii publice, la adresa:

https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1192.

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Motociclist rănit după impactul cu un autoturism

Un motociclist a fost rănit și a fost transportat la spital după un accident în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.