Transporta material lemnos în baza aceluiași aviz de însoțire pe raza localității Moldovița

Miercuri, 26 august a.c., în jurul orei 21.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul postului montan Câmpulung Moldovenesc a depistat, pe un drum forestier de pe raza localității Moldovița, un autocamion care a efectuat două transporturi de material lemnos în baza aceluiași aviz de însoțire.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că șoferul în vârstă de 47 de ani, din comuna Moldovița, judeţul Suceava, transporta cantitatea de 39,5 mc lemn gater și de foc din specia răşinoase.

Cantitatea de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi predată în custodia Ocolului Silvic Moldovița, iar persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amenda în valoare 10.000 lei pentru transportul de material lemnos, în mod repetat, în baza aceluiași aviz de însoțire, potrivit Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Foto

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Ultima oră: Foto | Un autoturism în care se aflau trei persoane, a intrat într-un stâlp pe raza localității Prisaca Dornei

Un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate duminică seară, în jurul orei 19.30,pe raza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.